Genel

Kış Makyajı Önerileri Rehberi

Kış makyajı uygularken bu yıl da her yıl olduğu gibi koyu tonları tercih ediyoruz. Bu yazımızda makyaj uygularken hangi tonları kullanması gerektiğine karar veremeyenler için tüyolar vereceğiz. Kış mevsimine tam olarak girdiğimiz bu günlerde makyajımız git gide koyulaşıyor.

Bu durumda ise ister istemez koyu renk rujlara, far paletlerine ve bronzer’lara elimiz her zaman olduğundan daha çok gidiyor. Bizim tercih ettiğimiz kış makyajı ürünlerini merak ediyorsan hadi sende kış makyajı rehberimize bir göz at!

Kış Makyajı Nasıl Uygulanır?

1. Cildini Nemlendir

Kışın kuruyan cildi nemlendirmek oldukça önemli. Bu şekilde kuruyan cildinin daha canlı görünmesini sağlayabilirsin. Tam da bu noktada nemlendirme etkili olan fondötenler devreye giriyor. Cilde doğal, taze, aydınlık ve sağlıklı bir görünüm veren fondötenlerden tercih etmelisiniz. Örnek verecek olursak Maybelline Affinitone fondöteni tercih edebilirsiniz.

Maybelline Affinitone fondöten içeriğindeki hyaluronik asit ve E vitamini sayesinde cildi nemlendirir, cilt kusurlarını gizler ve cilde sağlıklı, aydınlık ve dinlenmiş bir etki verir. Bu fondötenin yapısı oldukça hafiftir kesinlikle ciltte ağırlık yapmaz ve cildiniz kusursuz görünür.

2. Nemlendirici ve Kapatıcı

Sağlıklı bir ten görünümü elde etmek için, fondöten uygulamasından sonraki adım mutlaka: Kapatıcı seçimi. Göz altı morluklarınız ve şişlikler çoğu zaman yorgun görünmenize sebep olabilir. Bu görüntü hoşunuza gitmiyor ve ortadan kaldırmak istiyorsanız tam da bu noktada size harika bir önermiz olacak: Maybelline Instant Anti Age Eraser Kapatıcı. Bu kapatıcı tek seferde cildinizdeki kusurları gizleyip aydınlık ve dinlenmiş bir etki verir.

3. Göz Makyajı

Yorgun ve bitkin göründüğünü hissediyorsan, kış makyajı yaparken kullanacağın en güzel tüyolardan biri de, gmöz makyajında ışıltılı ve sıcak far kullanmaktır. Bu şekilde gözlerin aydınlanacak ve çok daha enerjik görünecek.

4. Krem Allık

Cildinin canlı, aydınlık ve dinlenmiş görünmesini istiyorsan, kış makyajı yaparken allık uygulamasına da önem vermelisin. Yüzünüzün daha canlı ve enerjik görünmesini istiyorsanız, allığı elmacık kemiklerinize doğru uygulamalısınız.

5. Dolgun, Nemli ve Parlak Dudaklar

Kış aylarına ve soğuk havalara inat içerimizi ısıtan kırmızı rujlar elimizden düşmüyor. Kırmızı ruj uyguladığımız günlerde kahveringi göz makyajı harika bir tercih olabilir. Bu arada en çok tercih ettiğimiz rujdan bahsedecek olursak: Maybelline Super Stay Matte Ink likit mat ruj 20 pioneer rengi, bu ruj herkese yakışacak çok güzel bir ton.

Kış Makyajı Trendi

1. Bordo Dudaklar

Mat bitişli yoğun bir bordo ruj renginden daha fazla kış makyajı modellerine ne yakışabilir ki?

2. Taze ve Canlı Makyaj

Eğer kış aylarında cildinizin canlı, taze ve sağlıklı görünmesini istiyorsanız, Maybelline Affinitone Fondöten’i uygulayabilirsiniz.

3. Kahverengi Göz Makyajı

Kış makyajı modellerinde kahve tonları her zaman favorimiz. Ayrıca göz kapaklarınızın ortasına ışıltılı altın tonlarına da yer verebilirsiniz.

4. Bordo Göz Makyajı

Kış makyajı deyince aklımıza ilk olarak bordo tonları gelmeli çünkü; bordo tonları hem dudaklarda hem de gözlerde oldukça şık duruyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu